Soms zijn zaken mooi te combineren.

Soms zijn zaken mooi te combineren.

Zo was het mogelijk dat Tom Houbrechts samen met machinist Bennie hun nieuwe 1270G 8W Harvester bij de John Deere fabriek in Joensuu konden inspecteren.  Een tevreden Tom en Bennie reisden vervolgens per trein door de Finse bossen richting het John Deere hoofdkantoor in Tampere waarbij onderweg nog de fabriek van Waratah werd aangedaan.

De 1270G 8W Harvester is ondertussen al afgeleverd en Tom is met zijn nieuwe aanwinst al volop aan het werk.

Ondertussen is er in de John Deere fabriek gebouwd aan de 1010G, waarvan Tom en Bennie de eerste frame delen al tijdens hun bezoek hebben zien liggen. Deze John Deere uitrijder komt in de plaats van de 1010E.  die nu beschikbaar is voor een nieuwe eigenaar. Het is de eerste 1010G die door Hencon Forestry uitgeleverd is. Deze machine is voorzien van een 4 cilinder John Deere met 175 pk. Door de 4 cilinder is de machine smaller en lichter dan zijn grotere broers.  De 1010G is nu ook met 26.5 wielen te verkrijgen dit was met de E Serie nog niet mogelijk. Wat uiterlijk verder opvalt is het vernieuwde design, te zien aan de motorkap en de nieuwe kleurstelling.

Twee nieuwe geweldige machines voor Houbrechts waarmee we ze veel succes en plezier wensen.

Bij deze willen we ook John Deere Forestry Oy en Pekka Leppanen bedanken voor de gastvrijheid dat het mogelijk was om voor Tom en Bennie tijdens hun reis de John Deere fabriek te bezoeken.

Hencon Leveranciers