Over Hencon Forestry

Hencon Forestry is al 25 jaar gespecialiseerd in machines en apparatuur voor de bosbouw, biomassa en landschapsonderhoud.

Als officieel dealer van John Deere bosbouwmachines, dé wereldleider op het gebied van bosbouwmachines, hebben onze service engineers een hoog kennisniveau van deze specifieke hightech machines verworven. De hardware en software kent geen geheimen voor onze specialisten waardoor ze zelfs in staat zijn op afstand service te verlenen. Hierdoor wordt down-time voorkomen en kunnen machines op maximum efficiëntie worden ingezet. Naast onze betrouwbare dienstverlening op afstand, beschikken wij over een geavanceerde werkplaats waar op efficiënte wijze maatwerk en onderhoud aan de machines wordt verricht. Of het nu gaat om innovatieve digitale systemen, hydrauliek, elektrotechniek, motortechniek, besturingssystemen of aandrijflijnen: uw bosbouwmachine is bij onze specialisten in vertrouwde handen.

Onze hoofvestiging ligt in het oosten van Nederland, in de Achterhoek, dichtbij de Duitse grens. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat John Deere ons, vanwege onze specialisatie en jarenlange expertise op het gebied van John Deere bosbouwmachines, heeft gevraagd als officieel dealer op te treden in de Duitse deelstaten Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz en Saarland. In augustus 2023 hebben wij onze nevenvestiging Hencon Forestry GmbH in Brandscheid Westerwald geopend zodat wij onze Duitse klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Met een bevlogen team van 25 goed opgeleide professionals staan wij elke dag klaar voor onze klanten. Wij gaan geen uitdaging uit de weg om passende oplossingen te bedenken. Onze no-nonsense cultuur en nuchtere mentaliteit combineren wij met eerlijk en transparant zakendoen. Kortom, wij zijn trots op ons team en trots op onze kennis en kunde.

Be Proud. Join Hencon

Ontdek Hencon Forestry, wereldwijd dé producent en dealer van mobiel materieel voor de bosbouw. Onze heavy duty hightech machines zijn onderdeel van onze totaaloplossing op maat, serving progress, de sleutel tot vooruitgang en bedrijfszekerheid. De engineering en de productie vinden plaats in Ulft, in de Achterhoek. Vlakbij krijg jij de mooiste kansen op een gave wereldbaan in de techniek. Een baan om trots op te zijn!

Hencon Leveranciers