Over Hencon Forestry

Hencon Forestry is gespecialiseerd in machines en apparatuur voor de bosbouw, biomassa en landschapsonderhoud.

Naast het dealerschap van John Deere bosbouwmachines, maken wij ook andere oplossingen voor de bosbouwmachines, zoals rongverlengingen en speciale ombouwen.

Vanuit onze hoofdvestiging in Ulft staat een compleet team van vakmensen voor u klaar voor technische ondersteuning, onderdelen distributie of advies. Wij beschikken over 1275 m2 werkplaats, 600 m2 kantoor en een grote trainingsruimte.

Samen met onze vestiging in Brandscheid Duitsland bieden wij u een optimale en efficiënte service.

De platte organisatiestructuur van Hencon Forestry maakt het voor u mogelijk om direct met de juiste persoon in contact te treden met kennis van uw markt, de techniek en uw onderneming in het bijzonder. Dat typeert de kracht van Hencon Forestry.

Is een standaard machine voor uw bedrijfsvoering niet de optimale oplossing, dan kijken wij samen met u naar het meest geschikte alternatief of welke aanpassingen er specifiek voor de door u machine gemaakt kunnen worden. Onze kennis en ervaring maakt het voor u mogelijk om tot de juiste machinekeuze te komen welke het beste past bij uw bedrijfsvoering.

Be Proud. Join Hencon

Ontdek Hencon Forestry, wereldwijd dé producent en dealer van mobiel materieel voor de bosbouw. Onze heavy duty hightech machines zijn onderdeel van onze totaaloplossing op maat, serving progress, de sleutel tot vooruitgang en bedrijfszekerheid. De engineering en de productie vinden plaats in Ulft, in de Achterhoek. Vlakbij krijg jij de mooiste kansen op een gave wereldbaan in de techniek. Een baan om trots op te zijn!

Hencon Leveranciers