Onze merken

Hencon Forestry levert bosbouwmachines die helemaal naar uw wens aangepast kunnen worden. Ook voor onderhoud aan deze bosbouwmachines kunt u bij ons terecht. Onze betrouwbare en multifunctionele machines zijn bovendien uitstekend inzetbaar in gebieden die minder begaanbaar zijn. Zo ervaart u zo weinig mogelijk stilstand tijdens de werkzaamheden.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van onze bosbouwmachines, onderdelen en accessoires.

John Deere
Hencon Forestry is official John Deere Forestry dealer voor Nederland en in Duitsland voor de Bondslanden Noordrijn-Westfalen, Rijnland-Palts en Saarland. John Deere is dé wereldleider in geavanceerde machines van hoogwaardige kwaliteit en de daarbij behorende producten en diensten op het gebied van bosbouw. Bij hele specifieke klantwensen zoals het opbouwen van tractielieren op John Deere-machines of het ombouwen van John Deere-bosbouwmachines tot zogenaamde combimachines werken wij nauw samen met de Firma Haas uit Duitsland, dé specialist op dit gebied.
T-Winch
Op alle plaatsen waar onbeveiligd rijden leidt tot een te hoog risico voor mens en machine kan de solide T-WINCH tractielier-assistent worden gebruikt. Behalve voor meer veiligheid op steile hellingen zorgt toepassing van de tractielier ook voor een aanzienlijke kostenbesparing vanwege aantoonbaar minder brandstofverbruik. Daarmee is het gebruik van een T-WINCH behalve een veilige ook een milieubewuste en kostenefficiënte keuze. Hencon Forestry is official dealer van T-WINCH in Nederland, en in Duitsland voor de deelstaten Noordrijn-Westfalen, Rijnland-Palts, Saarland en Hessen.
Hencon
Als specialist van John Deere bosbouwmachines denkt Hencon Forestry graag met u mee. Wij bouwen onder andere draairongen, rongverlenging en speciale ombouwen.

Hencon partners