Nieuwe press collector voor Migab Forest in Roemenië

Nieuwe press collector voor Migab Forest in Roemenië

‘Kunnen jullie binnen drie weken een press collector leveren voor een beurs in Roemenië?’ DRIE weken – inclusief vervoer…? Dankzij onze geweldige collega’s en de hulp van onze Roemeense dealer Elmas is het gelukt!

Op vrijdag 24 maart vindt de beurs plaats en de press collector staat al klaar, is te zien op foto’s op de site ForestMania. De machine werd gekocht door het begrijf Migab Forest uit Prahova, maar is dus eerst nog te bewonderen door beursbezoekers. Daarna wordt de press collector gemonteerd op een John Deere 1510G-forwarder.

Vervoeren en comprimeren

Op ForestMania.ro vertelt Radu Șițeiu van Elmas: “Deze machine is ideaal voor het vervoeren van grote hoeveelheden bosafval. Maar de machine vervoert niet alleen, hij perst de lading ook samen tijdens het transport, waardoor er 2 tot 4 keer meer lading mogelijk is. Dankzij het C-frame, de steunpoten en de snelle verbindingen kan de press collector eenvoudig op een transportwagen worden gemonteerd.”

Live demonstraties

Tijdens de beurs zullen er live demonstraties zijn van het verzamelen, comprimeren en transporteren van bosafval. Behalve mensen uit de bosbouwsector zelf zullen er ook parlementariërs, studenten, journalisten en distributeurs de beurs bezoeken. Na de beurs gaat Migab Forest de machine inzetten om houtafval sneller bij hun houtversnipperaar te krijgen. Van hieruit gaan de snippers naar een biomassacentrale.

Hencon Leveranciers