Hencon’s nieuwe tak

Hencon’s nieuwe tak

Vanaf 1 januari heeft Weliinkcaesar Timber Technology een nieuwe naam: Hencon Forestry B.V.

U kent Hencon wellicht als zwaargewicht in de staal-, aluminium en mijnbouwindustrie. Wereldwijd telt Hencon meerdere vestigingen waar dagelijks meer dan 250 medewerkers aan de slag gaan. Hencon is toonaangevend in de bouw van specialistische machines en voertuigen in de zware industrie.

Dichtbij huis, in Ulft om precies te zijn, kent u Hencon al enige jaren als grote naam achter Wellinkcaesar Timber Technology B.V.

De bosbouw is een sector waar Hencon een belangrijkere rol in wil gaan spelen. Om die reden wordt daarvoor een speciale tak opgericht: Hencon Forestry B.V. Alweer een naam horen wij u denken. Alle kans dat u door de bomen het bos niet meer ziet en daarom gaan we snoeien. Weg met de verwarring. De naam die gaat verdwijnen is Wellinkcaesar Timber Technology B.V. Die kan in de versnipperaar, in feite heeft die naam in de nieuwe situatie geen toekomst meer.

Wat gaat er allemaal voor u veranderen?

Daarover kunnen we kort zijn; heel weinig! Onze medewerkers nemen vanaf 2 januari 2017 de telefoon op met Hencon Forestry B.V. Deze naam staat vanaf 2 januari 2018 eveneens op de post die u van ons ontvangt en op onze facturen. U behoudt het contact met de medewerkers die u kent, de service blijft zoals u van ons gewend bent en dat is wel zo prettig.

Op de achtergrond gaat er wel iets veranderen. Zo kunnen wij gebruik maken van alle kennis, kunde en kracht die bij Hencon wereldwijd beschikbaar is. Wij zijn er trots op onderdeel uit te maken van een robuuste onderneming die productontwikkeling, vooruitstrevende techniek, een probleemoplossende instelling en strenge kwaliteitseisen hoog in het vaandel heeft staan.

Wij danken u voor het vertrouwen in de afgelopen jaren en met deze nieuwe start hebben wij alles in huis om u ook de komende jaren uitstekend van dienst te kunnen zijn.

Hencon Leveranciers