Hencon Forestry groeit verder!

Hencon Forestry groeit verder !

Hencon Forestry, producent van AXSEL chippers en importeur van JOHN DEERE bosbouw machines, heeft geïnvesteerd in een verdere uitbreiding van haar team om nog beter en sneller haar klanten van de juiste service en advies te kunnen voorzien.

Dirk-Jan Winkelhorst, managing director Hencon Forestry:  “ Hencon Forestry is vooral een partner voor haar klanten. Wij zijn er niet alleen voor onze klanten om machines te kopen en te verkopen. Een goede en de juiste machine kopen en verkopen voor de specifieke toepassing van onze klant is natuurlijk belangrijk, maar een goede service is essentieel, want stilstaan en niet verder kunnen kost altijd geld.  Daarnaast weten ook steeds meer Duitse klanten ons te vinden en is ons bedrijf beduidend gegroeid in omvang.  Deze uitbreiding was daarom echt noodzakelijk.”

In de werkplaats heeft Hencon Forestry er sinds kort maar liefst 5 nieuwe specialisten erbij, waarmee het totaal aan service monteurs uitkomt op 10.  Daarnaast hebben wij een extra Parts Manager en een Technical Support medewerker aangenomen.

Op deze manier kunnen we al onze internationale klanten voor AXSEL chippers en onze Klanten in Nederland en een deel van Duitsland betreffende JOHN DEERE Forestry van de service blijven voorzien waar Hencon Forestry om bekend staat.

Intensievere samenwerking met RH techniek

Een andere erg positieve ontwikkeling is de intensievere samenwerking met RH techniek, voorheen bekend als Van de Gevel, uit Maarheeze. Eigenaren Ronnie Schepens en Hugo Akkermans hebben met een nieuwe naam en een nieuw pand, op een nieuwe locatie, een uiterst modern bedrijf neergezet. Sinds 3 jaar is RH techniek onder de vlag van Hencon Forestry sub-dealer van John Deere bosbouw machines. Voor deze periode voerden zij al jaren onofficieel onderhoud uit aan John Deere bosbouwmachines en zodoende was er ook al de nodige kennis in huis.

Het verschil met nu is dat RH Techniek rechtstreeks toegang heeft tot de systemen van John Deere en zodoende haar klanten nog sneller van dienst kan zijn. De medewerkers van RH techniek worden door Hencon Forestry en John Deere nu ook geschoold voor de specifieke John Deere zaken, zodat men in Zuid Nederland de meest optimale service kan verlenen. Door hun locatie in Maarheeze kan RH techniek snel de zuidelijke klanten in Nederland, maar ook Vlaams België en zelfs, indien gewenst, een deel van Duitsland ( Aachen, Eifel, Mosel gebied) op alle manieren ondersteunen.

RH Techniek houdt zich bezig met de service aan John Deere bosbouwmachines. De verkoop van John Deere bosbouw machines blijft, zoals deze voorheen ook was, bij Hencon Forestry.

Hencon Leveranciers